phone +32 497 42 49 83

Aanbod

STAP 1 │ TIJD VOOR EEN GOED GESPREK

We gaan samen op pad voor een 6 maanden traject. We nemen contact voor een aangenaam één-op-één-gesprek waarin ik veel aandacht besteed aan jouw ondernemersverhaal. In vertrouwen benoemen we jouw vraagstukken, groeiplannen, visie, zorgen, twijfels en takenpakket. Ik toets wederzijdse verwachtingen af en bekijk op welke manier ik jou het beste kan helpen. Ik werk heel individueel dus geen op voorhand uitgeschreven doelstellingen of flashy boekjes. Ja ik ben heel to the point en zeg waar het op staat. Want elk instituut, nagelstudio of kapsalon heeft haar eigen bezorgdheden, uitdagingen.

Het eerste gesprek heeft plaats op jouw werkvloer.  Daar kan ik voelen en waarnemen in welke sfeer jij werkt. Het geeft mij dan ook een veel beter inzicht in jouw noden. Het is mijn missie om jou te laten groeien als ondernemer en ervoor te zorgen dat jouw instituut, nagelstudio of kapsalon een belangrijke plaats krijgt in het straatbeeld.

STAP 2 │ TIJD VOOR REFLECTIE

Op basis van een gerichte vraagstelling kijken we samen waar het schoentje wringt. Bijvoorbeeld: een evenwichtige work-life balance, wel of geen personeel aanwerven, een agenda die overvol staat of niet gevuld geraakt, wel of niet investeren in je zaak of toestellen, hoe moet je werken aan het imago en de uitstraling van je zaak? Wij vertrekken vanuit thema’s waarin jij vastzit.

STAP 3 │ TIJD VOOR ACTIE

We plannen 3 opvolgmomenten (online) in.  Ja, ik ga je op de hielen zitten en af toe een sjot onder je kont geven. Je hebt niets aan een traject waar jezelf niet mee aan de slag gaat.  Samen gaan we op pad, ik ben jouw sparringpartner gedurende 6 maanden. Maak gebruik van mijn expertise en know how.  We kijken, luisteren, bespreken en wisselen ervaringen uit. Boeiend!

STAP 4 │ TIJD VOOR VERANDERING 

Als klap op de vuurpijl organiseren we samen een opendeur of een workshop in jouw instituut, nagelstudio of kapsalon.  Ik leer jou stap voor stap hoe je een succesvolle dag organiseert. Van uitnodiging tot uitwerking van een idee tot de dag zelf begeleid ik jou. Straffer nog, ik kom een halve dag met jou meedraaien tijdens jouw opendeur of workshop. Samen zorgen we ervoor dat het een hele vruchtbare dag wordt. We schrijven samen een succesverhaal waar jij heel wat van zal opsteken.

Extra kadootje: jij mag gratis één brainstorm bijwonen. Een brainstorm is een gedachten wissel tussen collega's. We praten/brainstormen over een voor jou zeer interessant onderwerp.

Om een maximaal resultaat te bereiken, bekijken we de volledige omkadering die jou helpt om je business model te optimaliseren. Geen kant-en-klare oplossingen, maar wel een persoonlijk stappenplan gebaseerd op jouw vragen en leerpunten. We formuleren gerichte actieplannen op jouw tempo en op jouw maat zodat je dicht bij jezelf blijft.

STAP 5 │ TIJD VOOR RESULTAAT 

Aan het einde van het traject sta jij zonder twijfels en blokkades in jouw zaak. Je zal je veel sterker en zelfverzekerder voelen om jouw groeiplannen en dromen te realiseren. Zonder push, maar wel met impact.
Mag ik samen met jou op pad?

Van passie naar profit

KOSTEN: huur,energie,lening,verzekering,leveranciers,personeel

OMZET: welke behandelingen, advies, upselling, klantvriendelijkheid, doelgroep

MARKETING:  marketingkalender

EFFICIENTIE: op welke manier gebeuren behandelingen, digitaliseren, interne communicatie, Concentreer je op winstgevende acties

RESULTAAT: geld, tijd, goesting

Investering traject

Groeien doe je door te investeren, in jezelf, in je zaak, in je persoonlijke ontwikkeling. En ja dat heeft een prijskaartje. Maar weet dat een coaching die langs beide zijden goed wordt opgepakt zichzelf dubbel en dik terugbetaalt. Dat heb ikzelf ook aan den lijve ondervonden.  

Het traject omvat:

- halve dag bezoek aan jouw instituut of kapsalon met een open gesprek

- individuele begeleiding volgens jouw noden 

- respons op al jouw vragen

- 3 opvolg gesprekken (online)

- organisatie workshop of opendeurdag

- halve dag aanwezig op jouw workshop of opendeurdag

- gratis brainstormsessie

Ben jij klaar voor verandering?

PRIJS: € 1.500 (exclusief 21% BTW)

DUUR: 6 maanden

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x