phone +32 497 42 49 83

TRAJECT DIAMONT

STAP 1 │ TIJD VOOR EEN GOED GESPREK

We nemen contact voor een aangenaam één-op-één-gesprek waarin ik veel aandacht besteed aan jouw ondernemersverhaal. In vertrouwen benoemen we jouw vraagstukken, groeiplannen, visie, zorgen, twijfels en takenpakket. Ik toets wederzijdse verwachtingen af en bekijk op welke manier ik jou het beste kan helpen.

STAP 2 │ TIJD VOOR REFLECTIE

Op basis van een gerichte vraagstelling kijken we samen waar het schoentje wringt. Bijvoorbeeld: een evenwichtige work-life balance, wel of geen personeel aanwerven, een agenda die overvol staat of niet gevuld geraakt, wel of niet investeren in je zaak of toestellen, hoe moet je werken aan het imago en de uitstraling van je zaak? Wij vertrekken vanuit thema’s waarin jij vastzit. 

STAP 3 │ TIJD VOOR ACTIE

Ik kom langs in jouw eigen werkomgeving om zonder oordeel te observeren. Nadien mag ook jij even komen meedraaien achter de schermen van mijn schoonheidsinstituut Althea in Aarschot. We kijken, luisteren, bespreken en wisselen ervaringen uit. Boeiend!

STAP 4 │ TIJD VOOR VERANDERING 

Om een maximaal resultaat te bereiken, bekijken we de volledige omkadering die jou helpt om je business model te optimaliseren. Geen kant-en-klare oplossingen, maar wel een persoonlijk stappenplan gebaseerd op jouw vragen en leerpunten. We formuleren gerichte actieplannen op jouw tempo en op jouw maat zodat je dicht bij jezelf blijft.

STAP 5 │ TIJD VOOR RESULTAAT 

Jij gaat aan de slag met nieuwe inzichten en perspectieven en ik kijk graag over jouw schouder mee als jouw motiverende coach. Ook tijdens dit leerproces blijf ik bereikbaar en beschikbaar voor al jouw vragen. Daarom organiseren we 2 opvolg gesprekken op momenten die voor jou passen. Belangrijk om weten is dat ik me open en merk onafhankelijk opstel in elk coaching traject.

Aan het einde van het traject sta jij zonder twijfels en blokkades in jouw zaak. Je zal je veel sterker en zelfverzekerder voelen om jouw groeiplannen en dromen te realiseren. Zonder push, maar wel met impact.
Mag ik samen met jou op pad?

    

Van passie naar Profit

KOSTEN: huur,energie,lening,verzekering,leveranciers,personeel

OMZET: welke behandelingen, advies, upselling, klantvriendelijkheid, doelgroep

MARKETING:  marketingkalender

EFFICIENTIE: op welke manier gebeuren behandelingen, digitaliseren, interne communicatie, Concentreer je op winstgevende acties

RESULTAAT: geld, tijd, goesting


Doe minder: medewerker, jezelf, cijfer, producten,behandelingen


Investering

Groeien doe je door te investeren, in jezelf, in je zaak, in je persoonlijke ontwikkeling. En ja dat heeft een prijskaartje. Maar weet dat een coaching die langs beide zijden goed wordt opgepakt zichzelf dubbel en dik terugbetaalt. Dat heb ikzelf ook aan den lijve ondervonden.  

PRIJS: € 1.500
(0,50€/km kilometer vergoeding)

Het traject loopt over een periode van 6 maand: 

-bezoek aan jou instituut of kapsalon (4 uur)

-jij krijgt de gelegenheid om Althea in werking te zien (3 uur)

-uitgebreid verslag van het traject 

-opvolging (2 uur)

Ben jij klaar voor verandering?

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x