Diode lasers definitief ontharen SkinTec

Diode lasers definitief ontharen SkinTec

Als distributeur SkinTec BelgiĆ« geef ik graag een beetje meer uitleg over definitief ontharen met diode laser. 

Wat brengt jou de investering in een laser op?

  • aanvoer nieuwe klanten
  • grote omzetverhoging
  • recurrente klanten 
  • professioneel onderscheiden


Mijn verhaal:

Op 1 januari 2021 heb ik na 33 jaar mijn zeer mooie bloeiende zaak overgelaten. Tijd om nieuwe paden te bewandelen. 

Een hele belangrijke keuze tijdens mijn loopbaan was het aanbieden van definitieve ontharing. 20 jaar geleden was dit een enorm grote gok zowel financieel als qua behandeling. Maar ik kan je zeggen het was mijn beste beslissing ooit. Mijn instituut groeide uit tot expert in definitief ontharen. Met een heel mooi omzetcijfer tot gevolg.

De kennis en de know-how die ik al die jaren heb opgebouwd wil in niet verloren laten gaan. Ik kan jou alle knepen van het vak definitief ontharen doorgeven.

Het was voor mij een heel makkelijke keuze om mijn schouders mee onder de firma SkinTec te plaatsen. Jarenlang heb ik met de firma samengewerkt. De apparatuur is van topkwaliteit en zeer makkelijk in werking. Ik moet zeggen alleen maar positieve ervaring met SkinTec. Er ontstond in al die jaren een sterke vertrouwensband. Iets wat heel belangrijk is wanneer je een instituut runt.  Walter en Ramon zijn mensen van hun woord, ze komen steeds de afspraken na en helpen waar ze kunnen. Ik ben dan ook heel blij om deel te mogen uitmaken van dit team.

Wij bieden de nieuwste versies van diodelaser aan. In ons gamma vind je ook een heus laserplatform waardoor je niet alleen kan definitief ontharen maar ook couperose en pigmentatie kan weghalen. De lasers zijn van Europese makelij. Wij leveren de laser aan huis en verzorgen ook de opleiding.

Heb jij vragen, twijfel jij over de aankoop van een apparaat, ben je klaar voor een vrijblijvende demo?

Ik ben jouw aanspreekpunt in Belgiƫ.

0497/424983

info@myriamlaporte.beSchrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x