Sofie Genie instituut Sogenius Veltem Beisem

Sofie Genie instituut Sogenius Veltem Beisem

Getuigenis Sofie Genie, instituut Sogenius

Ik had het er onlangs met mijn vertegenwoordigster van ENVIRON nog over.  Soms had ik het al eens moeilijk om mijn facturen tijdig te kunnen betalen het gaf me een beschamend gevoel tegenover mijn  leverancier.

Daardoor kwam het gesprek op Myriam Laporte die nu ook actief is als business advisor. Ik was meteen enthousiast.  Ik heb dan ook niet getwijfeld om Myriam te contacteren.

Myriam is geen onbekende voor mij. Ik zie haar regelmatig tijdens opleidingen van Environ en Jane Iredale.

Myriam is een zelfzekere onderneemster met heel wat ervaring.

Sinds november 2018 ben ik met mijn instituut verhuisd naar een nieuwe locatie. Ik had het voornemen om hier meer orde te scheppen maar ik bleef mijn oude gewoontes aanhouden.

Zo nam ik nog steeds te weinig tijd voor mijn advies gesprek na de behandelingen, tijd om te eten ’s middags nam ik niet, ook mijn sociale media werd verwaarloosd, het ontbrak me steeds aan tijd om kleine details te onderhouden. Het was hoog tijd voor verandering.

Ik heb het traject zeer positief ervaren!

Myriam gaf me allemaal tips die onmiddellijk uitvoerbaar waren, dus ik heb deze ook meteen toegepast. De grootste verandering voor mij was dat ik niet bang moest zijn om advies te geven aan de mensen. Ik had vaak het gevoel dat ik te pusherig was, maar toen zei Myriam dat ik gewoon advies geef aan de mensen en dat ze uiteindelijk nog steeds zelf beslissen over hun aankopen. En met dat in mijn achterhoofd gaat het verkopen stukken beter! Hierdoor is de omzet natuurlijk gestegen! Ik kan nu zelfs maandelijks geld opzij zetten om te sparen, iets wat ik vroeger nooit kon. Ook kan ik mijn facturen tijdig betalen waardoor ik me dus niet meer hoef te schamen tegenover de leveranciers.

Met de drukke periodes is het nog wat moeilijk om meer tijd te plannen, maar ik trek nu wel duidelijke lijnen in mijn agenda. Zodat IKZELF mijn agenda bepaal en niet de klanten. Ook probeer ik de plaatsen die vrij komen op te vullen met klanten die mij iets bijbrengen en niet met klanten die me naar beneden halen.

Myriam steunt je zeker in alles en volgt je ook heel kort op!

Ze zegt eerlijk wat er ‘’fout’’ en ‘’goed’’ is in je zaak. Hierdoor kan je ook meteen aan de slag met de verbeter punten. Soms zijn het kleine details maar voor mezelf is het een enorm verschil!


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x