Stephanie instituut Me Time, Rumbeke

Stephanie  instituut Me Time, Rumbeke

Ik worstelde met tal van vragen. Werk ik teveel? Wat doe ik graag? Heb ik de juiste doelgroep? Ik zag het bos door de bomen niet meer.

Ik ging op zoek naar een sparringpartner en kwam bij Myriam terecht. Ik ontmoette haar al eerder tijdens een event en voelde meteen een goede klik met haar. Ik had er volle vertrouwen in om samen mijn zaak onder de loep te nemen

Tijdens onze eerste ontmoeting hebben we alles in detail overlopen en besproken. Ook de inrichting van  de behandelruimte werd grondig geïnspecteerd.

Myriam geeft eerlijk haar mening. Ik ben onmiddellijk aan de slag gegaan met de tips en trics die ik kreeg.

Ik moet eerlijk zijn, het resultaat was snel merkbaar. Er is  meer verkoop en veel meer sfeer  in de behandelingscabine

Al snel werd duidelijk dat ik veel verschillende behandelingen  in mijn zaak aanbied waar ik minder mijn passie in kan leggen. Ik werkte van ’s morgens tot ’s avonds laat. Myriam deed me inzien dat ik voor bepaalde behandelingen veel te weinig durf aan te rekenen.  We bekeken ook de samenwerkingen tussen mij en mijn productenleveranciers. Dat was voor mij een openbaring. Voor Myriam haar bezoek voelde het  alsof ik alle controle even kwijt was. Ik was zo druk bezig in mijn zaak dat ik vergat om te reflecteren en aan mijn zaak te werken. Ik knikte constant ja, gaf al mijn vrije momenten op aan klanten die ik niet wou weigeren maar verloor wel tijd voor ontspanning, mezelf en mijn gezin.

Conclusie: we halen de passie terug binnen en maken plaats voor mijn specialiteiten. Ik ga op zoek naar de doelgroep die bij mij past en krijg daar ook de waarde voor. Het sterkste pluspunt is dat Myriam zeer persoonlijk werkt. Je kan effectief alles vragen. Zo was ik onzeker over het verkopen van producten. Na een dagje meelopen bij Althea  zag ik hoe je een advies gesprek kan voeren zonder pusherig over te komen. Ook vragen rond klantenbeleving werden beantwoord, hoe geef je huidadvies aan een klant? Hoe zet je in op marketing? Wat vermeld je zeker op je website en nog zoveel meer. Myriam deelt alle kennis die ze heeft, ook omdat ze zelf in het vak zit maakt het zoveel boeiender en krijg je specifiek advies. Ik ben nu ongeveer halverwege van ons traject samen en ben nu al zoveel meer open gebloeid. Ik vind mezelf en mijn doel terug in mijn zaak. Ik ben heel benieuwd naar het verdere verloop en de volgende boeiende leermomenten samen
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x