Puzzelen

Puzzelen

22 oktober 2022

Hoe leuk kan puzzelen zijn

Nu de zomer achter de rug is en de dagen al wat sneller donker worden grijpen we terug naar de gezelligheid en warmte van onze thuis. Samen onder een dekentje op de bank, lekker onderuit zakkend  met een glaasje wijn en we zijn klaar voor een (ont) spannende filmavond. Op andere momenten hebben we weer meer zin in een leuk gezelschapsspel, welke hele fijne familiemomenten opleveren. 

Heel soms wordt er een puzzel bovengehaald, puzzelen is ontspannend, rustgevend voor de geest.  Heel grappig hoe de puzzel wordt gelegd, je zoekt eerst de kantjes, dit zijn de makkelijkste puzzelstukjes.  Het geeft een fijn gevoel als de puzzelstukjes mooi in elkaar vallen maar er zijn altijd puzzelstukken die nergens lijken te passen. Hoe je het puzzelstuk ook draait of keert je krijgt het nergens neergelegd.  Heb jij dit ook al ervaren! 


Jouw instituut als puzzel

Stel je instituut voor als een puzzel. Elke behandeling is een puzzelstukje apart. Zo zijn ook jouw sociale media een puzzelstuk, alsook je agenda, je bestelling, je cabine, je gezin, je vrije tijd, je financiën,…

Je bent gestart met een unieke puzzel die heel mooi in elkaar valt. Elk puzzelstukje zat op zijn plaats, de puzzel vormt een mooi geheel. 

In de loop der tijd wringt de puzzel, sommige puzzelstukjes hebben een ander vorm gekregen waardoor ze niet meer in het geheel passen en andere zijn groter of kleiner geworden. Hoe je ook wringt de puzzel klopt niet meer.  

Waarom passen puzzelstukjes niet meer?  Het kan zijn dat een behandeling weggevallen is of dat er nieuwe opportuniteiten  zijn bijgekomen. Of dat je puzzelstuk van sociale media andere vormen heeft aangenomen. Of...ondertussen is je gezin uitgebreid waardoor dat puzzelstuk grotere afmetingen aanneemt.  

De puzzel klopt niet meer.

Hij moet terug uitgelegd worden. Deze nieuwe puzzel is niet zomaar in elkaar te passen. Het vraagt een andere kijk, een andere aanpak.  

Gaan we samen aan de slag om jouw nieuwe puzzel in elkaar te leggen?

Waarom zou jij jouw nieuwe puzzel uitleggen

  • je krijgt nieuwe inzichten
  • alles zal weer mooi in elkaar vallen
  • je krijgt rust in je hoofd
  • je maakt een nieuwe start
  • je maakt de juiste keuzes 
  • je creëert een omzetverhoging
  • je maakt van jouw klant jouw fan
  • je bent klaar voor de toekomst
  • je krijgt een heel trouw cliënteel 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x