Sport en ontspanning

Sport en ontspanning

6 september 2020

Waarom sporten en ontspannen zo belangrijk is

Sport en ontspanning zijn voor mij een must als zaakvoerder.  Het is het moment om alles los te laten. Om heel moe te worden en daarna te blaken van energie. Zelf geef ik de voorkeur aan joggen, functional training of fietsen.

Het was me het weekje wel. Druk, druk, druk... Er kwam gewoon geen einde aan.  Mijn hoofd zat meer dan vol. Alle beslommeringen bleven maar malen in hoofd.  Ik moest nog zo veel.  Buiten de dagelijkse werking van het instituut kwamen er nog zoveel taken op me af. Heel dringende mails bleven onbeantwoord en stapelde zich op, o ja ik moest ook nog ergens een blog schrijven, om nog maar te zwijgen over de facebook post die dringend vorm moet  krijgen, bankzaken, netwerken ...het bleef maar komen. Met als gevolg slapeloze nachten.  

Vanmorgen stond ik op met een grote drang naar sport.  Ik moest even weg van alle beslommeringen. Hoofd leegmaken, joggen, één met de natuur, genieten van de stilte. En wonderwel er kwam een rust over me heen. De hele hoge berg to do's leek plots weer veel minder hoog.  Ik zag de oplossingen en de aanpak. Oef, Yes. 

Samen met de heerlijke frisse zuurstof die mij longen vulden kwamen ook nieuwe ideeën binnen gesijpeld. Ja, ja dit uurtje tijd voor mezelf heeft wonderen gedaan.  Wat een super gevoel.

Als zaakvoerder is het o zo belangrijk om af en toe even tijd te nemen voor jezelf en afstand te nemen van je zaak.  Probeer jij het ook eens?


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x